Toppik

Har köpt in en dunder produkt för att prova på salongen..
Toppik heter det och det är en produkt för dom som är tunnhåriga..

Toppik är en naturlig produkt som hjälper kvinnor och män att dölja håravfall. Tack vare den statiska laddningen fastnar Toppik på hårstråna och gör dem upp till fyra gånger tjockare. För att göra Toppik ännu mer effektiv anpassas den dessutom till användarens hårfärg och ger därför det tunna håret sin lyster och glans tillbaka. 

Toppik kan användas tillsammans med preparat för att stoppa håravfall och även som ett komplement till hårtransplantation. Toppik är idag den mest använda produkten för att dölja håravfall och används av miljontals människor över hela världen.

Toppik

Toppik är fibrer gjorda av keratin ett protein som finns naturligt i allt mänskligt hår. Det får sina unika egenskaper tack vare tillverkningsprocessen där man ger fibrerna exakt rätt laddning för att binda sig till mänskligt hår. Toppik har använts för att dölja håravfall under många år i främst USA och man har hela tiden utvecklat produkten. Människor blir förbluffade när det applicerar Toppik och ser hur det tunna och glanslösa håret förändras till tjockt och tätt på bara 30 sekunder. Toppikfibrer ser helt naturliga ut och kan inte upptäckas, de börjar aldrig rinna, kladda eller färga av sig. Toppik klarar dessutom vind, regn och svettningar utan problem. Varje gång du tvättar håret försvinner Toppikfibrerna. Detta gör att du själv kan bestämma hur ofta du vill använda Toppik. När du badar får du också räkna med att fibrerna delvis kommer att försvinna men efter att håret torkat tillför du bara Toppik igen. Toppikfibrerna binder dessutom fett från hårbotten precis som ditt eget hår vilket gör ditt hår mindre fett och mer glansfullt. Fibrerna hjälper därför till att behålla volymen i håret över en längre tid. Toppik gör helt enkelt att man kan dölja håravfall, snabbt och enkelt.

Det bästa av allt är att det funkar!!!
En burk som man köper hem kostar ca. 300:- och pippetten så man lättare han applicera hemma kostar ca.300:-.
Pippetten köper man bara en gång, burkarna innehåller 10,3 gram och räcker till ca. 30 dagars behandling.
Det går bort när håret tvättas....
Så himla bra!!!
Hurra!!

Lite exempel..
ex 1. utan pippett..


Och här ser ni med pippett..
Hör av er vid mer info 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0